2 personer - 15 minutter 

2 personer - 15 minutter 

TILBEREDNING

  • Du kan enten brugekogte kikærter fra dåse, eller sætte omkring 100 g tørrede kikærter i blød, dagen før de skal anvendes. 
     

  • De opblødte kikærter koges dagen efter i omkring 45 minutter, så de stadigvæk har en smule bid. 
     

  • Herefter tilsættes olie på en pande, og krydderierne brændes af i et øjeblik. 

 

  • De hjemmekogte kikærter eller dem fra dåse hældes på panden, og steges i omkring 10 minutter til de er sprøde. 

 

  • Lige inden kikærterne tages af panden saltes de, hvorefter de kan serveres som en snack eller som tilbehør til en lækker salat.
     

Velbekomme!

INGREDIENSER

  • 250 g kogte kikærter 

  • Et godt drys spidskommen & paprika 

  • En knivspids cayennepeber

  • Salt

  • Olie til stegning 

Tørrede kikærter, spidskommen, cayennepeber og paprika kan købes i RAA.