Menneskerne bag RAA Aarhus 

RAA Aarhus drives af os, Anna og Anne, som i fællesskab med en gruppe frivillige får hverdagen i RAA  til at fungere.

 

I sommeren 2016 startede vi på Aarhus Universitet for at studere biologi. Efter ét år på biologistudiet mødte vi hinanden på en felttur,  og ideen om en bæredygtig købmand kom hurtigt på banen. I oktober 2017 blev drømmen gjort til virkelighed, da vi åbnede RAA Aarhus i Institut for X ved Godsbanen i Århus.  

 

I januar 2020 blev vi begge færdige med vores bachelor i biologi fra Aarhus Universitet, og hverdagen som studerende blev skiftet ud med ny en tilværelse som købmænd på Badstuegade i det hyggelige latinerkvarter.

Anna 
Anne 

Hverdagen i RAA

Hverdagen i RAA er fyldt med mange forskellige opgaver og udfordringer, der holder os i gang. Udover den daglige drift fylder den individuelle kundes besøg også meget. VI elsker nemlig at fortælle og inspirere til en grønnere hverdag, når kunderne kigger forbi den lille købmand på Badstuegade.

Har du lyst til at vide mere om hverdagen i RAA, og har du brug for tips til en grønnere hverdag? Så følg med på de sociale medier eller besøg os i butikken til en snak om bæredygtighed i din hverdag.