1 Stort glas - 60-70 minutter

TILBEREDNING 

  • Bring eddike og sukker i kog, til sukkeret er smeltet. Krydr med friskkværnet peber og chili, og lad lagen afkøle. 
     

  • Frugt og grønt skæres i meget tynde skiver.
     

  • Drys frugt og grønt godt med salt, og lad det trække i minimum 20 minutter, hvorefter evt. væde hældes fra.
     

  • Hæld eddikelagen over, og lad det trække i minimum 30 minutter.  
     

  • Når grøntsagerne har trukket, kan de bl.a. bruges som tilbehør eller ovenpå en lækker salat.

Velbekomme!

INGREDIENSER

  • ¼ Hokkaido græskar 

  • ¼ Blomkål 

  • ½ Agurk 

  • 1 Fersken 

  • 1 Grøn tomat 

  • 1 Chili i tynde skiver 

  • 3 dl Klar lagereddike 

  • 3 dl Sukker 

  • Friskkværnet peber
     

Lagereddike og sorte peberkorn kan købes i RAA.

Udskift gerne grøntsagerne alt efter sæson og årstid.