2-3 Personer - 30 minutter

TILBEREDNING 

  • Godt med usaltet vand sættes til at koge. 
     

  • Linserne skylles i koldt vand, og tilsættes det usaltede kogende vand, og koges i 15-20 minutter, til de har den ønskede konsistens. 
     

  • Linserne tages af varmen og vandet sies fra.
     

  • Linserne saltes og afkøles en smule. 
     

  • Tomater og peberfrugter skæres i mindre stykker.
     

  • Krydderurter hakkes og blandes med belugalinser og det grønne. 
     

  • Mandlerne blandes med olien på en varm pande, og steges til de har fået rigeligt med farve, hvorefter de saltes og drysses over salaten.
     

Velbekomme!

INGREDIENSER

  • 100 g Belugalinser 

  • Salt til linser & mandler

  • 2 håndfulde tomater 

  • 1 Grøn peberfrugt

  • Et bundt krydderurter

  • En god håndfuld mandler 

  • Olie til stegning
     

Belugalinser, mandler og kryddersalt kan købes i RAA. Udskrift gerne grøntsager og tilføj bl.a. fetaost til salaten.