Skal vi klare dine indkøb?

Bestilling

Produktinformation
På LØS market dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan du kontakte vores kundeservice.

 

Priser
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende og køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen. Alle priser på vores hjemmeside er vist inkl. moms.

Betaling

Visa / Mastercard / American Express / Discover / Apple Pay.
 

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til Stripe i krypteret form (SSL) som det kun er dig og Stripe der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb trækkes beløbet fra din konto så snart ordret er placeret på loes-market.dk.
 

Levering
Vi leverer vores pakker med X eller personligt. Fragtpriserne er:

Levering til virksomhedsadresse 49,00 DKK
Levering med omdeling til din adresse 49,00 DKK

Vi leverer kun vores fødevarer til Århus og omegn  (postnumre 1000-2500).

Bestilling

Fortrydelse

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives sendes til raaaarhus@gmail,com. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
 

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.
 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, f.eks. frugt & grønt.

  2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. 
     

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.
 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

LØS market Nørrebro ApS
Jægersborggade 20

2200 København N

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

KONTAKT OS  

på mail raaaarhus@gmail.com eller over telefon + 45 23 49 43 07 

RAA AARHUS IVS

CVR 38945246 

Badstuegade 17, st. th. 

8000 Aarhus C

Du er altid velkommen til at kontakte os over mail eller kigge forbi butikken med spørgsmål.  

ÅBNINGSTIDER 

MANDAG     

TIRSDAG     

ONSDAG    

TORSDAG     

FREDAG   

LØRDAG     

SØNDAG     

11:00  - 17:30     

11:00  - 17:30     

11:00  - 17:30   

11:00  - 17:30     

11:00  - 17:30   

11:00 - 15:00     

LUKKET     

Andre åbningstider kan forekomme på helligdage.