Opskrifter & Inspiration 

til din grønne hverdag

Kål carbonara

Anne og Anna arbejder tit til sent i butikken, og de elsker derfor lette hurtige retter. I vintermånederne bruger Anne og Anna ofte kål i deres madlavning, og en af deres favoritter med kål er denne lette ret. 

RAAs egen müsli

RAA har hermed fået sin egen müsli opskrift! Alle ingredienser kan købes hos os, hvis du laver opskriften med den lækre honning fra Annes far som vi har i sortiment lige nu.

Iste med friskeurter

Solen er kommet tilbage for fuld drøn og det kalder da vist på en omgang iste, så vi kan køle lidt ned. Her får i en simpel opskrift på lækker iste, som kan laves på den mynte du måske vokser i altankassen eller din have. Hvis ikke, har vi hos RAA lokal frisk mynte fra Sommergrønt. 

Koldhævede kerneboller 

Det er vist gået hen og blevet ægte bage-vejr, her i det regnfulde sommerland. Så her får du en nem opskrift, som kan røres sammen aftenen før, du gerne vil have nybagte boller til morgenmaden. Det bedste er næsten at dejen kan røres sammen med en ske - så ingen klistrede dejfingre her! 

Steget spidskål m. linser, urter, creme fraiche og pandebrød

Hjemme hos Sanne er denne ret hurtigt blevet en klassiker og har fået tilnavnet ‘det maskerede spidskål’. Maskerede er ikke et udtryk, vi bruger om ret meget andet end måske Zorro i hverdagen, men det kommer egentlig fra kokke-verden. Her bruges det, når man dækker sin råvare til med noget, fx masser af creme fraiche, urter og kapers.

RAA Anbefaler 

Vi introducerer RAA Anbefaler!

Det kan være en jungle, at finde ud af hvad man skal se, lytte til eller læse indenfor klima og bæredygtighed. Med RAA Anbefaler vil vi meget gerne hjælpe til at det bliver lidt lettere at navigere rundt i. Derfor anbefaler vi hveranden fredag et podcast, en artikel, en bog eller en dokumentar.

Birgittes hyldeblomstsaft

Birgitte er Annes mor og hun laver altså bare den bedste hyldeblomstsaft. I saften er der godt nok ikke nogen ingredienser fra RAA, men den er så god at vi synes at i skal have opskriften alligevel. 

Luftige pandekager med hyldeblomst

Pandekagerne er inspireret af friterede hyldeblomster og af de små buttede amerikanske pandekager, man ofte får til brunch. Vi har fusioneret de to, så der både er masser af floral hyldeblomst-noter og luftigt pandekagedej.

Rabarbercrumble

med rosmarin 

Rabarbercrumblen er efterhånden en klassiker i det danske køkken . Vi har hos RAA givet den et lille tvist og tilføjet rosmarin, appelsin og et drys af kardemomme. 

Aspargestærte med kulinariske linser

Så er det endelig sæson for grønne danske asparges igen! Den danske sæson er kort og varer ca. fra slutningen af april til Sankt Hans. Så det er med at nyde dem, mens de her, så hvorfor ikke i en tærte med danske linser. 

Lynsyltede grøntsager 

Efteråret er kommet og sæsonen for hygge og hjemmesyltning er startet. Skal du også gemme nogle af sommerens og efterårets grøntsager til vintermånederne? Så synes vi du skal tage et gik på denne opskrift. 

KONTAKT OS  

på mail raaaarhus@gmail.com eller over telefon + 45 23 49 43 07 

RAA AARHUS IVS

CVR 38945246 

Badstuegade 17, st. th. 

8000 Aarhus C

Du er altid velkommen til at kontakte os over mail eller kigge forbi butikken med spørgsmål.  

ÅBNINGSTIDER 

MANDAG     

TIRSDAG     

ONSDAG    

TORSDAG     

FREDAG   

LØRDAG     

SØNDAG     

11:00  - 17:30     

11:00  - 17:30     

11:00  - 17:30   

11:00  - 17:30     

11:00  - 17:30   

11:00 - 15:00     

LUKKET     

Andre åbningstider kan forekomme på helligdage.