Opskrifter & Inspiration 

til din grønne hverdag

Det er vist gået hen og blevet ægte bage-vejr, her i det regnfulde sommerland. Så her får du en nem opskrift, som kan røres sammen aftenen før, du gerne vil have nybagte boller til morgenmaden. Det bedste er næsten at dejen kan røres sammen med en ske - så ingen klistrede dejfingre her! 

Hjemme hos Sanne er denne ret hurtigt blevet en klassiker og har fået tilnavnet ‘det maskerede spidskål’. Maskerede er ikke et udtryk, vi bruger om ret meget andet end måske Zorro i hverdagen, men det kommer egentlig fra kokke-verden. Her bruges det, når man dækker sin råvare til med noget, fx masser af creme fraiche, urter og kapers.

Vi introducerer RAA Anbefaler!

Det kan være en jungle, at finde ud af hvad man skal se, lytte til eller læse indenfor klima og bæredygtighed. Med RAA Anbefaler vil vi meget gerne hjælpe til at det bliver lidt lettere at navigere rundt i. Derfor anbefaler vi hveranden fredag et podcast, en artikel, en bog eller en dokumentar.

Birgitte er Annes mor og hun laver altså bare den bedste hyldeblomstsaft. I saften er der godt nok ikke nogen ingredienser fra RAA, men den er så god at vi synes at i skal have opskriften alligevel. 

Pandekagerne er inspireret af friterede hyldeblomster og af de små buttede amerikanske pandekager, man ofte får til brunch. Vi har fusioneret de to, så der både er masser af floral hyldeblomst-noter og luftigt pandekagedej.

Rabarbercrumblen er efterhånden en klassiker i det danske køkken . Vi har hos RAA givet den et lille tvist og tilføjet rosmarin, appelsin og et drys af kardemomme. 

Så er det endelig sæson for grønne danske asparges igen! Den danske sæson er kort og varer ca. fra slutningen af april til Sankt Hans. Så det er med at nyde dem, mens de her, så hvorfor ikke i en tærte med danske linser. 

KONTAKT OPLYSNINGER 

raaaarhus@gmail.com

+ 45 23 49 43 07 

RAA AARHUS IVS

CVR 38945246 

Badstuegade 17, st. th. 

8000 Aarhus C

Du er altid velkommen til at kontakte os over mail eller kigge forbi butikken med spørgsmål.  

ÅBNINGSTIDER 

MANDAG     

TIRSDAG     

ONSDAG    

TORSDAG     

FREDAG   

LØRDAG     

SØNDAG     

LUKKET     

11:00  - 17:30     

11:00  - 17:30   

11:00  - 17:30     

11:00  - 17:30   

10:00 - 15:00     

LUKKET     

Andre åbningstider kan forekomme på helligdage.